Mijn eerste maand.....

Gepubliceerd op 24 augustus 2017 om 15:14

Een maand geleden ben ik begonnen een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan: mijn eigen massagesalon te openen. Ik heb de afgelopen tijd zeer veel massage opleidingen gevolgd, uiteenlopend van hotstone tot aan stoelmassage en van "cupping" tot aan "hamam" (dag pap, oké flauw)

De ruimte die ik kon huren is erg mooi en de ingang is gelegen in het straatje evenwijdig aan de Bermweg, ter hoogte van kapsalon "Exclusief", dus die ligt uit het zicht. Met flyeren en advertenties op social media heb ik toch de nodige aandacht gekregen en ook veel boekingen. Ik was reuze enthousiast van de fijne klanten maar toch zijn er een paar (mannelijke) klanten geweest die dat enthouisiasme temperden. Die mannen maakten, ondanks het feit dat ik duidelijk aangeef dat er nimmer sprake kan zijn van massages met "happy end" (en dan bedoel ik geen uit de lucht dwarrelende confetti en ballonnen) tóch meer of minder direct insinuaties die kant op. En dat vind ik echt zo jammer, daarmee verdwijnt het goede gevoel dat ik heb na een fijne massage, als sneeuw voor de zon. Gelukkig zijn niet alle mannen zo en heb ik ook veel mannen gehad die wel echt goed konden genieten van de massage, zonder bijbedoelingen.

Maar los van bovenstaande incidenten (inmiddels heb ik camera's en ook gaat de hond mee als ik denk dat dat nodig is) heb ik het enorm naar mijn zin en ga ik vol enthousiasme de tweede maand in. Morgen heb ik weer een nieuwe cursus (zwangerschapsmassage) en daarmee wordt mijn doelpgroep nog groter. Enne, zwangere mannen zijn er niet....alhoewel, je ziet soms mannen waarbij je je afvraagt wanneer de vliezen gaan breken...oké, dat is flauw, moet kunnen toch. Ik wil alleen nogmaals benadrukken dat ik pure massages geef en dat alle pogingen, woordspelingen of suggesties om méér dan alleen een massage te ondergaan, niet op prijs worden gesteld!

Ik ga er gewoon vanuit dat ik vanaf nu alleen maar leuke mensen krijg die in mijn mooie salon in een gemoedelijke sfeer van een heerlijke relaxte massage komen genieten, ik heb er zin in! Kom snel langs voor een heerlijke massage, de kortingsactie is verlengd tot eind september!

 

groetjes, Joke 

Reactie plaatsen

Reacties

Rafal Kimmel en Beata Gierska
7 jaar geleden

Ik koop 2 kaartje bij sociale deels. Ik will reserveren tijd voor morgen datvis 4/11/2017 ong 16.00 uur s'middags. Groetjest Rafael