Algemene voorwaarden

 

CaReLax hanteert een aantal algemene voorwaarden. Wanneer u boekt bij CaReLax, gaan wij ervan uit dat u kennis heeft genomen van deze voorwaarden en hiermee akkoord gaat.


De behandelingen die CaReLax aanbiedt zijn niet bedoeld om medische klachten te diagnosticeren en/of te behandelen. 

 

Bij twijfel over een aandoening, blessure of contra indicatie kan besloten worden om af te zien van het geven van een massage en u door te verwijzen naar een arts/therapeut/specialist. 

 

Bent u onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, heeft u een hoge bloeddruk of gebruikt u medicijnen, dan is het verstandig met uw arts te overleggen of u gemasseerd mag worden.

 

Bij koorts, griep, en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Ook bij zwangerschap kunt u niet alle massages ondergaan, meldt dit van te voren!

 

Betalingen verlopen contant of via de pin en worden direct na de massage/behandeling voldaan.

 

Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor een massage of andere lichaamsbehandeling in de salon en geven een korting van het op de cadeaubon vermeldde bedrag. De cadeaubonnen zijn tot 6 maanden na uitgifte geldig. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

 

Massagesalon CaReLax is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant.

 

Een erotische massage behoort niet tot de mogelijkheden. Klanten die hier wel op zinspelen worden meteen verzocht de salon te verlaten en zijn niet meer welkom!

 

Wederzijds respect in een veilige sfeer en goede hygiëne voor zowel u als ons is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage.

 

Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u tevens dat u Massagesalon CaReLax niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die u bij CaReLax heeft ondergaan. 

 

 

Wij zijn aangesloten bij