Sport (deel) massage

De nadruk bij sportmassage ligt op het voorkomen van blessures. Het is een uitstekend hulpmiddel om een beginnende overbelasting van spieren te bestrijden. Deze overbelasting kan bestaan uit spierpijn, stijfheid en vermoeidheid.
 
Het doel van de sportmassage is gericht op het activeren van de stofwisseling waardoor er een versnelde afvoer van afvalproducten plaatsvindt. Dit heeft tevens een gunstige werking op de bloedsomloop en de stofwisseling wat een sneller herstel mogelijk maakt. Of je nu sport op recreatief niveau of topsporter bent, een regelmatige massage draagt bij tot betere prestaties en sneller herstel tussen de trainingen door. Ook kunnen mogelijke blessures in een vroeg stadium worden ontdekt en behandeld. 
 
Sportmassage is er voor iedereen! Dus ook als je niet sport, maar bv. last hebt van een herstellende blessure, last hebt van stijve nek- en schouderspieren door stress of een verkeerde houding of zere benen hebt na een lange dag staan. Door een sportmassage wordt het evenwicht in je lichaam weer hersteld, de doorbloeding weer op gang gebracht en kan het lichaam zich sneller herstellen.