Rotterdampas AANBIEDINGEN

 

50% KORTING OP ALLE MASSAGES VAN 60 MINUTEN
Bamboemassage Nagels knippen, verzorgen nagelomgeving, verwijderen van pathologisch eelt, afvlakken verdikte nagels, behandelen likdoorns, kloven en drukvrij leggen ingroeiende nagels, kleine voetmassage
Zwangerschapsmassage Nagels knippen, verzorgen nagelomgeving, verwijderen van pathologisch eelt, afvlakken verdikte nagels, behandelen likdoorns, kloven en drukvrij leggen ingroeiende nagels, voetscrub, voetpakking, kleine voetmassage
Ontspanningsmassage Dit is een ontspannende full-body massage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme olie, welke we na afloop weer verwijderen met warme kompressen.
Hotstonemassage Een zeer ontspannende massage waarbij er afwisselend ook gemasseerd wordt met warme basalt stenen (ongeveer 45 graden). De warmte dringt diep door in de spieren, stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam.
Sportmassage Sportmassage is er voor iedereen! Dus ook als je niet sport, maar bv. last hebt van een herstellende blessure, last hebt van stijve nek- en schouderspieren door stress of een verkeerde houding of zere benen hebt na een lange dag staan. Door een sportmassage wordt het evenwicht in je lichaam weer hersteld, de doorbloeding weer op gang gebracht en kan het lichaam zich sneller herstellen.
"Droge Hammam" Deze massage wordt gewoon op de massagetafel gegeven. Hierbij beginnen wij met het scrubben van het lichaam met een scrub van dode zee zout of bij een gevoelige huid met een speciale washand van ruwe zijde (‘kese’). Hiermee worden de dode huidcellen verwijderd. Daarna volgt een wassing/massage met schuim d.m.v. een speciale zeepzak met olijfzeep.
Tuina Zen massage Dit is een Chinese ontspanningsmassage en heeft als doel om een uitgebalanceerde en vrije stroom van Qi te bewerkstelligen, waardoor lichaam en geest kunnen helen.
Ayurvedische massage Een heerlijke zachte en ontspannende massage met geurende, warme kruidenolie.

 

Een behandeling boeken kan telefonisch (06-28204511), per mail (info@carelax.nl) of via de website (klik hier)

Kortingen worden verrekend in de salon!

Neem voor het boeken onze algemene voorwaarden door!