Gastenboek

Heeft u CaReLax bezocht, dan zouden wij het leuk vinden als u hier uw reactie plaatst. Heeft u nog tijd over, dan zouden wij het ook zeer op prijs stellen als u ons beoordeeld op Google. Alvast hartelijk dank!

6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Smithe717
2 maanden geleden

Heya im for the first time here. I discovered this board and I to uncover It truly helpful &amp it helped me out a whole lot. I hope to supply something back and aid other people such as you helped me. eceeedkckfgfbaek

Joan Klomp
8 maanden geleden

Ik vond het erg gezellig en leuk bij Joke De ruimte is netjes schoon De gast vrijheid goed De massage sessie was fantastisch Ik heb liefde en geborgenheid en kracht gevoeld Nogmaals bedankt voor je mooie sessie Joke Ga zo door Gr Joan Klomp.

Ingrid
8 maanden geleden

Super! Ik kreeg een folder door de brievenbus, en dacht... dit is wat voor mij. Afspraak gemaakt voor een behandeling het was super relax! Je voelt dat ze het ontspannen geeft! En daardoor word je zelf ook relax! Ze heeft er een vaste klant bij.

Jamie
8 maanden geleden

Super Heerlijke voet/been massage, echt een aanrader !!!! Ondanks mijn littekens op beide voeten. Geen enkel last van gehad ! Helemaal top.

Dominick van Diggelen
9 maanden geleden

Voor mij is een massage bij Carelex meer dan alleen een massage. Ze geeft je haar energie mee, en heeft ook nog een luisterend oor voor je verhaal. Als je er vandaan komt, voel je je als herboren en kun je de hele wereld aan. Een massage bij Carelex is een kadootje dat je jezelf zo nu en dan eens zou moeten geven.

Jos Rijff
9 maanden geleden

Ik kwam helemaal gesloopt thuis na een dag keihard werken maar na de heerlijke massage kon ik er weer helemaal fris en fruitig tegenaan! Echt een aanrader, en ook nog eens niet duur!

Chris bennik
9 maanden geleden

Lieve vrouw heerlijke masage niet duur en nog bij mij thuis ook snel nog een keer!