Gastenboek

Heeft u CaReLax bezocht, dan zouden wij het leuk vinden als u een reactie plaatst. Heeft u nog tijd over, dan zouden wij het ook zeer op prijs stellen als u ons beoordeeld op Google. Alvast hartelijk dank!

Rating: 4.1428571428571 sterren
7 stemmen

familie Rozenberg – depetteflat@live.nl

2 jaar geleden

Wij hebben een hele goeie ervaring opgedaan. Mijn man kon heel slecht lopen door een eeltpit die vrij diep in zijn voet zat. Die is verwijderd en hij loopt weer zonder pijn!
Zelf heb ik last van vochtophoping in mijn benen en voeten, maar na een heerlijke been/voetmassage kon ik er weer tegenaan, heerlijk ontspannen .
Ik zou het iedereen met eenzelfde soort klachten aanraden!

 

Joan Klomp – Joanklomp1976@gmail.com

2 jaar geleden

Ik vond het erg gezellig en leuk bij Joke De ruimte is netjes schoon De gast vrijheid goed De massage sessie was fantastisch Ik heb liefde en geborgenheid en kracht gevoeld Nogmaals bedankt voor je mooie sessie Joke Ga zo door Gr Joan Klomp.

 

Ingrid – Ingrid_klomp@hotmail.com

2 jaar geleden

Super! Ik kreeg een folder door de brievenbus, en dacht... dit is wat voor mij. Afspraak gemaakt voor een behandeling het was super relax! Je voelt dat ze het ontspannen geeft! En daardoor word je zelf ook relax! Ze heeft er een vaste klant bij.

 

Jamie – picojamie@outlook.com

2 jaar geleden

Super Heerlijke voet/been massage, echt een aanrader !!!! Ondanks mijn littekens op beide voeten. Geen enkel last van gehad ! Helemaal top.

 

Dominick van Diggelen – Dvandiggelen@hotmail.com

2 jaar geleden

Voor mij is een massage bij Carelex meer dan alleen een massage. Ze geeft je haar energie mee, en heeft ook nog een luisterend oor voor je verhaal. Als je er vandaan komt, voel je je als herboren en kun je de hele wereld aan. Een massage bij Carelex is een kadootje dat je jezelf zo nu en dan eens zou moeten geven.

 

Jos Rijff – Josrijff1964@gmail.com

2 jaar geleden

Ik kwam helemaal gesloopt thuis na een dag keihard werken maar na de heerlijke massage kon ik er weer helemaal fris en fruitig tegenaan! Echt een aanrader, en ook nog eens niet duur!

 

Chris bennik – chrisbennik@outlook.com

2 jaar geleden

Lieve vrouw heerlijke masage niet duur en nog bij mij thuis ook snel nog een keer!

 


Hieronder volgen nog enkele recensies die ik via Sociaal Deal heb ontvangen.