Cupping massage

Cupping is een intensieve behandeling met een enorme dieptewerking. Niet alleen de spieren, maar ook het bindweefsel wordt meegenomen. Cupping bestaat uit het plaatsen van siliconen cupjes op de huid en het creëren van een vacuüm door de lucht eruit te knijpen. Het onderliggende weefsel wordt verhoogd, en het cupje in gezogen. Het doel van cupping is om de circulatie te verbeteren, te helpen om pijn te verlichten, knopen te verwijderen, verminderen van cellulitis en de gifstoffen die blijven hangen in de weefsels van uw lichaam eruit te trekken.

 

Bewegend Cuppen:
Bij CaReLax maken wij gebruik van bewegend cuppen. Wij brengen massage olie aan op uw huid, zetten de cups boven de gebieden die moeten worden behandeld en schuiven deze dan rond dat gebied van het lichaam. Door de olie glijden de cups gemakkelijk over de huid. Dus geen grote, blauwe plekken maar gewoon een lekkere, stevige en diepe massage!

 

Cupping kan als onderdeel van een massage worden ingezet om probleemgebieden aan te pakken, u betaalt hier niets extra voor!