Lichaamspakking (Body Wraps)

Bij deze behandeling beginnen we met het openen van de poriën d.m.v. warme kompressen om de huid goed voor te bereiden op de rest van de behandeling.  Daarna wordt de huid gescrubd en vervolgens wordt de voorverwarmde pakking aangebracht. Om deze goed in te laten werken wordt het geheel afgedekt met folie. Uiteindelijk wordt de pakking weer verwijderd met warme kompressen. De behandeling wordt afgesloten met een warme olie massage en een heerlijke shea butter.

 

U heeft de keuze uit 3 soorten pakking: klei, algen of warme chocolade.

De werking van de chocolade pakking
Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet.
De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen.

Multi reinigende Algenpakking bestaat uit de Europese ingrediëntenmix; Laminaria Digitata, Fucus Vesiculosus en Lithothamnium Calcareum. Deze ingrediënten zijn 100% natuurlijk, gemicroniseerd en gedebacteriseerd.
Ze verwijdert de dode huidcellen en stimuleert een goede bloedcirculatie door het binnendringen van de algen in de huid. De celstofwisseling wordt aan het werk gezet zodat afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt zacht door de diepe reiniging en door de aanwezigheid van mannitol (algalpolyalcohol) heeft het een vochtregulerende werking.

Ghassoul of Rassoul kleipoeder komt uit de Moulouya vallei in Marocco. Ghassoul / Rassoul is waarschijnlijk afgeleid van het werkwoord `Rassala` wat in het Arabisch `schoonmaken` betekend. Het is een natuurlijk haarwas- en lichaamsverzorgingsmiddel van klei / lava aarde. Ghassoul absorbeert en heeft een verzepende werking op de vetzuren en andere vervuiling. Het zuivert, ontspant, verkwikt en slankt het lichaam natuurlijk af.

 

Deze behandeling is ook middels een bon als cadeau te geven!