Salonnepro Bio-Peeling

De Bio-peeling (ook wel kruidenpeeling genoemd) is een peeling op basis van algen, kruiden en zeewieren. Deze geweldige mix wordt ingemasseerd en zet de huid aan tot versnelde regeneratie (celvernieuwing) van binnenuit. Door het inmasseren van de peeling, wordt de huid tijdens de behandeling ook direct verdund en vrijgemaakt van dode huidcellen. Tevens word de huid intensief gevoed door de vitaminen en mineralen uit de algen, kruiden en zeewieren.


Deze intensieve behandeling is zeer geschikt bij een onzuivere huid, acne of acne-littekens, grove poriën of een grove huidstructuur, doffe (rokers-) huid, pigmentvlekjes en roodheden.

Na de behandeling voelt de huid schoon en glad aan. Ook kan de huid een beetje rood kleuren en trekkerig aanvoelen. In de dagen na de Bio-Peeling kan de huid wat gaan schilferen en het trekkerige gevoel kan ook nog enkele dagen aanhouden. Tijdens deze fase is de huid hard bezig met het loslaten van meer dode huidcellen en het vernieuwen van de huid. Op deze manier komt na enkele dagen een stralende huid tevoorschijn.

_____________________________________________________

LET OP!

Tussen een Botox behandeling en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten. De voedingsstoffen uit de Bio Peel ontgift de huid, maar ook de Botox. Tussen harsen en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten.Tussen de volgende behandelingen en een Bio Peel moet minimaal 6 weken zitten, mits deze toegepast zijn op hetzelfde gebied waar u de Bio Peel wil:

  • Microdermabrasie
  • Sterke chemische peeling (TCA, Jessner, Blue Peel)
  • IPL
  • Laserbehandeling

Zwangerschap is geen contra-indicatie, maar we raden het niet aan. Door de veranderde hormoonhuishouding kan de huid heel anders reageren dan verwacht.

Hoewel de huid niet specifiek photosensitief (UV gevoelig) wordt door een Bio Peel, raakt de huid wel een aantal dode huidcellagen kwijt. De huid is hierdoor dunner en minder goed beschermd tegen Uv-straling. Om verbranding te voorkomen dient u altijd UV-bescherming te gebruiken na een Bio Peel behandeling. Bij een Bio Peel kuur dient gedurende de hele kuur UV-bescherming gebruikt te worden.

Een zonnebad of zonnebank kan na 14 dagen na de Bio Peel. Denk wel aan de zonbescherming!

_____________________________________________________

Deze bio-kruidenpeeling kent twee huidreacties:
reactie 1 – directe roodheid en warmte van de huid
reactie 2 -indirecte roodheid en warmte van de huid (dit treed een paar uur later pas op)
De reacties zijn heel normaal, duren maximaal 48 uur en horen bij het proces

_____________________________________________________

Salonnepro Bio-Peeling €60

Hoe ziet de behandeling er uit? 

- Oppervlakte reiniging, - inmasseren Bio-Peeling,  - serum, - masker, - oil elixer, Dagverzorging en SPF 50.

 

Salonnepro Bio-Peeling kuur van 5 behandelingen €255 (t.w.v. €300)

Om het beste resultaat te behalen, kun je de Bio-Peeling in kuur verband doen. Deze kuur bestaat uit 5 behandelingen, waarbij je slechts 7 tot 14 dagen tussen de behandelingen houdt. Daarna kun je bijvoorbeeld de Bio-Peeling iedere 3 maanden ondergaan, om het gewenste resultaat te onderhouden. 

 

De Bio-Peeling van Salonnepro bevat geen waterstofperoxide.

 Deze behandeling is ook middels een bon als cadeau te geven!