CaReLax Allround Beauty Salon

Welkom op de website van CaReLax

Gediplomeerd Sport masseur, pedicure & schoonheidsspecialist

Even een momentje voor jezelf, heerlijk genieten en ontspannen, last van pijnlijke en/of stijve spieren, wilt u uw handen en voeten eens flink onder handen laten nemen of lekker genieten van een ontspannende lichaams- of gezichtsbehandeling? Dan bent u bij CaReLax aan het juiste adres!

 

CaReLax is een kleinschalige, gezellige salon in Capelle aan den IJssel. U kunt hier terecht voor verschillende behandelingen. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een Sport- of ontspanningsmassage, gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling. Als afsluiting kunt u er een manicure of pedicure bijboeken, uw nagels laten lakken of zich laten harsen.


Op de website vind u informatie over de verschillende behandelingen bij CaReLax.
Daarnaast vindt u hier informatie over de lopende acties, tarieven en kunt u online uw behandeling boeken.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie hebben, dan kunt u mij altijd even een berichtje sturen. 
Wij hopen u binnenkort in de salon te mogen begroeten.

 

Voorzorgsmaatregelen Let op!

Ontsmet je handen in de salon, er is handgel aanwezig. 

Verplaats je afspraak wanneer je je niet lekker voelt. 

 

 

Nieuws.........

Even voorstellen

Vanaf donderdag 9 augustus zal Jamie ieder donderdag in de salon komen werken. Zij zal zich voorlopig bezig gaan houden met de manicure & gellak behandelingen. Welkom Jamie en veel werkplezier bij CaReLax!

Lees meer »

Opleiding Nagelstyling

Op 14 juli ben ik begonnen met de opleiding nagelstyling. Het is erg leuk en ik verwacht in oktober klaar te zijn. Waarschijnlijk zult u al eerder terecht kunnen bij CaReLax voor gel of acrylnagels want ik moet natuurlijk weer goed oefenen!

Lees meer »

Opleiding pedicure

Zoals sommige klanten al weten, ben ik vanaf december bezig met de opleiding pedicure.Misschien heeft u het al gezien, de inventaris is al aangeschaft en staat uitgestald in de salon. Ook ben ik al volop bezig met het uitoefenen van het pedicure vak, het gaat nog erg traag weliswaar, maar dit doet niets af van het eindresultaat.

Lees meer »