Nagels

"Nagelversteviging met uv-gel":

Heeft u zwakke nagels, nagels die telkens scheuren of breken, dan is dit de oplossing!
Met een laagje doorzichtige gel maken wij uw natuurlijke nagels steviger zodat ze minder snel breken en u ze wat langer kunt laten groeien. Uiteraard kunt u hier ook weer een kleurtje (gewone lak of gellak) overheen laten lakken.

"Gellak":

Gelnagelak, shellac, Soak off gellak en gelpolish zijn allemaal verschillende benamingen voor hetzelfde product. Maar wat is het nou eigenlijk? Gellak is een product dat tussen nagellak en uv-gel in zit. Het is een nagellak die ongeveer twee weken op de vingernagels en ruim 3 weken op de teennagels mooi blijft zitten . De gellak wordt gedroogd onder een uv- of ledlamp.
Bij CaReLax maken wij voornamelijk gebruik van het merk CND.

"French manicure & pedicure":

Ook kunt u kiezen voor een French manicure of pedicure. Dit doen wij met gellak. French is een lichte nagel met aan het uiteinde een witte rand. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een zwarte of een gekleurde rand.

"Gewone nagellak":

Uiteraard kunt u uw nagels ook met gewone lak laten lakken bij CaReLax. U kunt uw eigen lak meebrengen of een keuze maken uit onze eigen lakjes. Voor de teennagels maken wij over het algemeen gebruik van een speciale zuurstof doorlatende nagellak.

"Pimp Your Nails". Glitter, stempels & stickers:

Witl u iets speciaals, dan kunnen wij nog iets extra's toevoegen zoals glitters, stempels of stickers!

 Deze behandelingen zijn ook middels een bon als cadeau te geven!