CaReLax Allround Beauty Salon

Welkom op de website van CaReLax

Gediplomeerd Sport masseur, pedicure & schoonheidsspecialist

Even een momentje voor jezelf, heerlijk genieten en ontspannen, last van pijnlijke en/of stijve spieren, wilt u uw handen en voeten eens flink onder handen laten nemen of lekker genieten van een ontspannende lichaams- of gezichtsbehandeling? Dan bent u bij CaReLax aan het juiste adres!

 

CaReLax is een kleinschalige, gezellige salon in Capelle aan den IJssel. U kunt hier terecht voor verschillende behandelingen. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld een Sport- of ontspanningsmassage, gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling. Als afsluiting kunt u er een manicure of pedicure bijboeken, uw nagels laten lakken of zich laten harsen.


Op de website vind u informatie over de verschillende behandelingen bij CaReLax.
Daarnaast vindt u hier informatie over de lopende acties, tarieven en kunt u online uw behandeling boeken.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie hebben, dan kunt u mij altijd even een berichtje sturen. 
Wij hopen u binnenkort in de salon te mogen begroeten.

 

Voorzorgsmaatregelen Let op!

Ontsmet je handen in de salon, er is handgel aanwezig. 

Verplaats je afspraak wanneer je je niet lekker voelt. 

 

 

Nieuws.........

Weer open!!!!!

Beste klant,Zoals je ongetwijfeld gehoord hebt worden de maatregelen tegen het coronavirusversoepeld. Dit betekent dat CaReLax vanaf ‪11 mei‬ de deuren van de salon weer mag openen!

Lees meer »

Rotterdampas acties

Zoals u misschien al heeft kunnen zien, biedt CaReLax sinds kort ook leuke acties aan via de Rotterdampas. Afgelopen maand werd de eerste actie gelanceerd...… 50% korting op alle massages vanaf 60 minuten. Dit was een doorslaand succes! De actie ging op 1 februari van start en ik dacht dat mijn telefoon zou ontploffen vanwege alle boekingen die binnen kwamen. Binnenkort volgen er nieuwe acties, dus wees alert!

Lees meer »

Nieuwe behandelingen

Er zijn weer een aantal nieuwe behandelingen toegevoegd aan het assortiment! Zo zijn er een aantal nieuwe facials te boeken, kunt u kiezen voor een Microdermabrasie behandeling of een LED-licht masker. Verder is Cupping nu ook als een op zichzelf staande massage te boeken! 

Lees meer »